Mediji o nas

Še en zanimiv članek o metodi BreastScan in odkrivanju bolezni dojk iz revije Jana – Zarja. Izid 5.11.2019

MOGY BreastScab RAMED revija Jana Zarja
MOGY BreastScab RAMED revija Jana Zarj
MOGY BreastScab RAMED revija Jana Zarj
MOGY BreastScab RAMED revija Jana Zarj

V sklopu naših aktivnosti v oktobru, mesecu boja proti raku dojke, je nastal tudi kratek prispevek v zanimivi oddaji ZaZdravje. Vabljeni k ogledu na spodnji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=wFnq9GgZbkc

Sanja Zrimšek

Oktober, mesec boja proti raku dojk tudi na valovih RTV SLO, Radio Maribor. Vabljeni k poslušanju oddaje z dne 9.10.2018 preko spodnje povezave:

Posebna ugodnost v tednu dneva žena, od 5.3. do 9.3.2018. Preventivni pregled dojk z metodo BreastScan za ceno 50 € (redna cena prvega pregleda je 80 €). Rezervirajte svoj termin v tem tednu in si zagotovite ugodnejšo ceno pregleda! Več o pregledu si preberite na:

NOVO v programu BreastScan! Strokovnjakinja za metodo BreastScan, Andreja Rajh, ing. radiologije vsak četrtek med 12. in 13. uro odgovarja na vaša vprašanja. Preko telefonske številke 080 12 03 – SPLOŠNE INFORMACIJE ji lahko povsem anonimno zaupate svoje težave, prosite za nasvet ali povprašate za informacije, povezane z vašimi dojkami.

Oddajo o boleznih dojk in možnih oblikah zdravljenja priporočamo na ogled vsem ženskam. V oddaji Ambulanta sta bili tokrat gostji Andreja Rajh, inž. radiologije, specialistka za metodo BrestScan in mag. Sanja Zrimšek.

Aktualen članek na temo preventive dojk v reviji Bogastvo zdravja

BS Bogastvo zdravja oktober 2017

BreastScan – metoda, ki vam lahko reši življenje. Članek na temo preventive dojk v reviji Ženski svet, 25.3.2017

Preventivni pregledi dojk z metodo BreastScan – članek v reviji Bogastvo zdravja, oktober 2016

Moja rožnata knjižica

Revija Ženski svet – preventivni pregledi dojk, oktober 2015

Andreja Rajh_dodelava

Metoda BreastScan, revija Bogastvo zdravja, oktober 2015

shutterstock_94472629

Moja rožnata knjižica – vodnik za samopregledovanje dojk

Moja rožnata knjižica

mag. Stanko Pušenjak za Slovenca leta 2013Z veseljem najavljamo letošnjega nominiranca za Slovenca leta, mag. Stanka Pušenjaka, dr. med. Dr. Pušenjak je med drugim prvi, ki je prejel certifikat za opravljanje meritev preventivne diagnostike dojk BreastScan, ki jih eksluzivno izvaja…mo v ordinacijah MO-GY po Sloveniji ter samo napravo zastopamo za države EU.
Vsi, ki ga poznamo, vemo, da je človek z veliko začetnico. Kot ginekolog, porodničar, moderator na portalu med.over.net, predavatelj, sodelavec, prijatelj, … Vljudno vas prosimo, da si vzamete minutko časa, in na spodnji povezavi izpolnite glasovnico.

http://slovenecleta.dnevnik.si/sl/Glasovnica+za+Slovenca+leta.

dr. Pušenjak

Metoda Breastscan: pregledi, ki rešujejo življenja

Zdrave novice september 2013

shutterstock_74059012

Rožnati oktober – svetovni mesec boja proti raku dojk, Kamniške novice, oktober 2012:
6_Rožnati oktober